Gran discussió entre un conductor d'autobusos de l'EMT i un passatger en València

El motiu de la baralla és que el conductor no portava la mascareta
Imatge de la discussió | Agustín Alabau

Este dijous, cap a les 11.00 hores, s'ha produït un greu incident en un dels autobusos de la línia 31 de l'EMT de València entre un conductor i un passatger. L'usuari del servici del transport públic ha recriminat al conductor que no portara la mascareta.

Però, segons informa 'Levante-EMV', la resposta un tant agressiva del conductor ha desencadenat en una gran discussió amb insults i gestos inadequats.

Un testimoni de la baralla assegura que el passatger li ha demanat Â«de males formes» al conductor per a que es posara la mascareta. Com a conseqüència, el conductor li ha contestat amb un contundent Â«no m'ix dels ous» i el testimoni ha decidit gravar un vídeo amb el seu telèfon.

Des de l'EMT investigaran recorden que «des de què la Generalitat Valenciana va decretar obligatori l'ús de màscara, els conductors també han de portar-la posada durant la seua jornada laboral». De fet, és la pròpia empresa la que s'encarrega de proporcionar les mascaretes als treballadors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben un cadàver en ple carrer en Borriana quan ja duia hores mort" "Provoca un accident, deixa un ferit i fuig en Ibi"