Una dona detinguda per maltractar a la seua filla, menor d'edat, en València

La mare porta agredint a la seua filla des de que tenia sis anys
Agredia a la xiqueta des dels 6 anys | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a una dona de 43 anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments habituals a la seua filla menor d'edat. Pel que pareix, eixos fets es venen donant des que tenia sis anys.

Els policies van començar la investigació en recollir una denúncia d'una menor, de 16 anys, que al costat d'un educador, manifestava que sa mare la maltractava des dels sis anys, pegant-li fortes pallisses, agredint-la amb el cinturó o la sabatilla. En una ocasió, li va cremar, en una altra li va pegar amb un pal en la cara i, fins i tot, li va donar una mossegada. També va relatar que la humiliava i insultava.

A conseqüència de les investigacions es va comprovar que la menor havia sigut assistida en una ocasió en un centre de salut, adduint que havia caigut per les escales. Finalment la mare de la jove ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i la menor ingressada en un centre de menors.

La detinguda, sense antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de ser advertida de l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan per a això fora requerida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en caure des d'uns 6 metres d'altura en Aspe" "Estafen 72.00 euros a través de pàgines de cites i internet des de Llíria"