Dormir amb el mòbil prop del llit és perillós per a la salut

L'ús del telèfon durant quinze minuts i tenir-ho prop del cos pot produir canvis en les cèl·lules del cervell i també tenir un paper en el desenvolupament del càncer
Dormir amb el mòbil prop del llit és perillós per a la salut | Cedida

 

Els dispositius mòbils s'han tornat imprescindibles en el nostre dia a dia, no solament els utilitzem quan estem avorrits, sinó que deixem que conversar amb altres persones per a consultar a cada moment al mínim senyal d'avís que realitza. L'ús del telèfon mòbil s'ha tornat perillós, no solament pel fet que han augmentat el nombre d'atropellaments pels carrers, sinó que també resulta molt perillós per a la salut dormir al costat d'ells. 

Ho deixem al nostre costat mentre estem dormint, però açò passa factura encara que no puguem veure-ho. I és que investigadors israelians del Weizmann Institute of Science van examinar els riscos que suposa els mòbils per a la nostra salut i la radiació a la qual està exposat el cos.

Estos són els riscos

Els resultats, publicats en la revista 'Biochemical Journal', mostren clarament que l'ús del telèfon durant quinze minuts pot produir canvis en les cèl·lules del cervell i també tenir un paper en el desenvolupament del càncer. De la mateixa manera, el cos humà també està exposat a radiació encara que tinguem el mòbil al dau. 

És per este motiu que es recomana mantenir els dispositius mòbils a una certa distància per a disminuir així els riscos per a la salut, com per exemple tumors en el cervell o oïdes, ja que són les zones que freqüentment estan en contacte amb els dispositius. Així es redueix el risc

En este sentit, es poden dur a terme diverses mesures per a reduir els efectes nocius, com el que s'exposen a continuació:

—No tingues el telèfon massa prop del cos.

—No tingues el telèfon al costat del llit quan estigues dormint. 

— Si has de romandre amb el telèfon mòbil prop del cap, canvia de costat cada cert temps.

— No uses la pel·lícula de protecció radiològica, ja que este material solament impedeix la recepció. Açò provoca que el telèfon produïsca més radiació per a millorar la recepció.

— Assegura't de no cobrir l'antena del teu telèfon.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop d'Àries per al dilluns 18 de desembre. Punxa per a llegir complet" "Dur colp del metge a Shakira que l'ha deixat totalment enfonsada"