Dos dones ferides en l'incendi d'una casa en Paiporta

El gat d'una d'elles també ha acabat ferit
Els bombers també han rescatat a un gat | Bombers de València

Esta vesprada de diumenge, cap a les 15.17 hores, s'ha produ√Įt un incendi en una casa situada en la carretera de Picanya de la localitat de Paiporta, en la comarca de l'Horta (Val√®ncia), en el que una dona de 53 anys ha acabat ferida per inhalaci√≥ de fum. A dem√©s, els bombers de Val√®ncia han rescatat al seu gat, que ha sigut assistit amb un equip de respiraci√≥.

El Centre d'Informaci√≥ i Coordinaci√≥ d'Urg√®ncies de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc del foc a una ambul√†ncia i l'equip m√®dic ha assistit a la v√≠ctima, qui presentava una inhalaci√≥ de fum. Despr√©s de ser estabilitzada, ha sigut traslladada fins a l'hospital la Fe de Val√®ncia.

A dem√©s, dos hores m√©s tard de l'incendi, a les 17.30 hores, una dona de 57 anys del mateix edifici a on ha passat l'incendi ha patit un infart. Pel que el CICU s'ha traslladat r√†pidament fins al lloc dels fets i ha portat a la v√≠ctima fins a l'hospital General de Val√®ncia. A hores d'ara es desconeix l'estat de les dos dones.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Dos víctimes, un d'ells menor d'edat, en València" "Augmenta el nivell d'ocupació en diferents cases en Alzira"