Dos gossos perillosos ataquen una dona i el seu gos a l'Eliana

Passejaven pel bosc d'Entrepins

Una dona i el seu gos van ser agredides per dos gossos considerats perillosos el passat dissabte a la vesprada en la zona del bosc d'Entrepins,  l'Eliana. La víctima es trobava amb el seu gos passejant per aquest parc quan dos gossos de races catalogades com a potencialment perilloses, que es trobaven sense morrió, es van llançar al damunt de l'altre gos i van començar a atacar-lo provocant-li greus ferides. La dona va caure a terra per l'estiró de la corretja del seu gos. El ca es va intentar defendre de les mossegades dels altres animals. Segons ha avançat 'Levante-EMV', el propietari dels gossos els va abandonar en el lloc sense identificar-se ni prestar ajuda a la dona agredia, qui, després de portar la seua mascota a una clínica veterinària de Llíria es va personar en la policia per a relatar els fets. Ella no ha patit ferides de gravetat, però sí el seu gos. D'aquesta manera, la víctima presentarà una denúncia davant la Guàrdia Civil el pròxim dimecres amb la documentació del part de lesions pertinent.

Segons sembla, aquestos gossos no és la primera vegada que ataquen algú en alguna zona de parc de la localitat. El passat dijous, 6 de desembre un dels gossos va atacar un altre, el qual pertanyia a un veí de la mateixa zona. Veïns asseguren que l'amo d'estos gossos ignora les peticions que els seus gossos porten corretja i morrió, tal com marca la legislació. Davant aquesta situació, els veïns preparen una denúncia conjunta contra l'amo dels gossos i sol·liciten un major control per evitar situacions com aquesta. Des de l'ajuntament del municipi confirmen que s'ha informat al Seprona i que el propietari del gos ja ha sigut identificat per la policia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'inicia la construcció d'una nau logística de 5.700 m2 a Riba-roja del Túria" "El Centre de Formació d'Adults d'Almussafes obté 53.000 euros de subvenció"