Dos menors detinguts per robar diferents mòbils en Alacant

Van ser pillats intentant escapar i amb telèfons furtats
Els menors van intentar escapar | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos menors com a presumptes autors de furtar diferents mòbils en la zona d'oci del Barri, en el centre d'Alacant. L'operatiu es va iniciar per la informació obtinguda de reunions veïnals amb la Policia Nacional.

La informació es va recaptar i es va avaluar per la Delegació Provincial de Participació Ciutadana de la Comissaria Provincial d'Alacant, que van identificar a un grup de jóvens que es podrien estar dedicant a la comissió de robatoris en la zona d'oci nocturn coneguda com 'el Barri'.

 

Amb estes dades, els agents van informar a la Brigada de Seguretat Ciutadana i al Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Districte Centre, per a que dins del pla de prevenció zones d'oci, es reforçara la presència policial i es feren les actuacions corresponents per a la prevenció de la sostracció de mòbils entre els jóvens que allí es congreguen.

Robatoris durant la nit del dissabte

A causa de la major afluència de gent en eixa zona durant el cap de setmana es va elaborar un dispositiu especial amb agents uniformats i de paisà per a poder detindre a les persones que estaven fent furts, ja que sabien en què zona actuaven i quin era el seu modus operandi.

Durant el dispositiu d'esta nit de dissabte, els policies van ser requerits per una parella que havia patit un furt del seu telèfon mòbil, suposadament, per part d'uns jóvens, de qui van detallar la seua indumentària i per a on havien escapat.

Els agents van tancar el dispositiu pels carrers adjacents, i van ser requerits per una altra persona a qui, presumptament, feia escassos instants que li havien robat el seu telèfon mòbil dos xics amb les mateixes característiques.

Van intentar escapar

Els agents van avisar a les altres patrulles per a tancar el cércol, i els van localitzar en un carrer pròxim a on s'havia fet l'últim furt. Els dos jóvens en donar-se compte de la presència policial van ocultar uns objectes en unes jardineres i van començar la fugida, però van ser interceptats.

Els policies van recuperar els dos telèfons que suposadament havien sigut robats, i van ser entregats als seus legítims propietaris. Els detinguts, de 15 i 13 anys de nacionalitat espanyola, van ser posats a la disposició de la Fiscalia de Menors d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un home enmig del mar que anava a la deriva en Torrevieja" "Atropella a la seua dona en València i pega a fugir borratxo amb el fill en el cotxe"