Moren dos motoristes en un xoc frontal en Castelló de la Plana

El xoc frontal ha deixat trossos de moto i líquid de motor per tota la carretera
La via ha quedat plena de restes de moto i de líquid de motor | Policia de Castelló

ACTUALITZAT 17.20 hores. Este dissabte al migdia, cap a les 13.00 hores, s'ha produït un accident mortal en el municipi de Benicàssim, en la comarca de la Plana Alta. Segons pareix, dos motoristes han xocat frontalment en el camí de la Ratlla.

La Policia Local de Castelló i dos dotacions d'emergències sanitàries han intervingut en l'accident, a on s'han vist implicades dos motocicletes. Les dos motocicletes han xocat frontalment en un tram del camí i els dos motoristes han eixit disparats dels vehicles i han pegat, violentament, contra la carretera.


Diversos conductors que en eixe moment estaven allí, han avisat al Centre Municipal de Seguretat i Emergències 092 i han assegurat que els dos conductors estaven ferits molt greus. Fins al lloc s'han traslladat patrulles de la Policia Local de Castelló, que han tancat al trànsit el camí rural, i dos ambulàncies d'emergències sanitàries

Una volta han arribat allí, han intentat atendre als dos motoristes. Però un d'ells ha mort en l'acte, després de l'accident. L'altre, que ha caigut sobre la séquia que passa per un dels màrgens del camí rural, encara tenia constants vitals quan ha sigut assistit pels facultatius. Però a pesar de tots els esforços per a que sobrevisquera, finalment, els metges també han certificat la mort del segon motorista. Les dos víctimes responen a les sigles D.B.M., de 46 anys d'edat, i J.E.M.G., de 62 anys.


Fins al lloc dels fets també s'ha desplaçat una unitat dels bombers municipals. Quan han arribat, han col·laborat en el rescat de la motorista que estava estés en la séquia i, després, han netejat la calçada, que estava plena de trossos de les motocicletes i de líquids de motor.

Finalment, la Policia Local de Castelló ha tallat al trànsit dels dos sentits de circulació del camí de la Ratlla, mentres es procedia a l'alçament dels cadàvers. Per la seua part, la Unitat d'Atestats ha arreplegat les proves i vestigis de l'accident per a fer un atestat del sinistre. El camí ha estat tancat durant ben bé una hora i mitja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Crema un cotxe entre Elx i Dolores" "Vídeo: Ferit un ciclista en la Serra del Ferrer"