Dos policies locals salven a un bebé amb problemes respiratoris en Benidorm

Els fets van passar cap a les 13 hores del diumenge en una gasolinera
Dos agents de la policia local salven la vida a un recent nascut en Benidorm   | Cedida

Dos agents de la Policia Local de Benidorm, la Marina Baixa (Alacant) han salvat la vida d'un recent nascut de 8 dies que presentava una greu dificultat respiratòria, segons han informat este dilluns des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana.

Els fets van passar cap a les 13.00 hores del passat diumenge en una gasolinera de la carretera CV-70, quan els agents van rebre l'avís. Una volta en el lloc es van trobar al xiquet agarrat per sa mare i amb evidents problemes per a respirar. Els dos policies van fer una primera maniobra d'auxili per a comprovar si les vies respiratòries s'encontraven obstruïdes.

Després de diferents maniobres van conseguir que el bebé expulsara una bola de llet materna i mucositat que li dificultava la respiració i que començara a respirar amb normalitat. A les 13.10 hores va arribar el Servici d'Atenció Mèdic Urgent (SAMU), que va atendre al xiquet i el va traslladar a l'Hospital de la Vila Joiosa.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, ha anunciat que l'Ajuntament distingirà als dos policies que van intervindre i ha afegit que «esta classe d'actuacions demostra la qualitat i la professionalitat» del cos dels policies locals de Benidorm.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnen a un home de 52 anys que va maltractar a una xiqueta de 13 en Castelló" "Amenaça de mort amb un ganivet al seu company de pis en València"