Dos xics detinguts per fugir després de xocar amb el cotxe contra una moto en València

Els detinguts han sigut trobats en Gandia
Van escapar en xocar contra una moto | Pixabay

La Guàrdia Civil i la Policia local de València han detingut a dos persones per la seua presumpta implicació en un accident de trànsit i posterior fugida a on va acabar ferida greu la conductora d'una moto que circulava per un carrer de València.

El passat 7 de febrer es va tindre coneixement d'un accident de circulació en el barri valencià de Russafa, a on un cotxe de color blanc havia atropellat a la conductora d'una moto, i posteriorment es va donar a la fugida. Immediatament la Policia Local de València va iniciar una investigació per a esclarir el succeït i trobar als ocupants del vehicle. 

Gràcies a la col·laboració ciutadana es va conseguir recopilar informació de valor per a continuar amb la investigació. Davant de la possible fugida d'este cotxe fora de València, els agents d'Atestats de la Policia Local de València van contactar amb la Guàrdia Civil per a fer una investigació coordinada. Fruit d'esta coordinació i gràcies a la col·laboració ciutadana es va conseguir trobar el vehicle implicat en el sinistre en la localitat de Favara, en la Safor (València), el dia després de l'accident.

Un dels dos ha entrat en la presó

Els agents van fer una inspecció tant en el cotxe com en la moto, i van trobar vestigis importants. A mesura que va avançar la investigació es va conseguir determinar que dos xics que vivien en Gandia, en la mateixa comarca, estaven implicats en el succés.

Per això el passat 19 de febrer es va detindre a estes dos persones de 25 i 34 anys per la seua implicació en diferent grau en els delictes de conducció temerària, lesions i omissió del deure de socors. Cal ressaltar l'agilitat d'esta investigació, atés que a causa de l'activitat laboral dels detinguts, ells anaven a traslladar-se imminentment per la província de València, fet que haguera complicat l'esclariment de l'accident.

D'altra banda, la col·laboració ciutadana ha jugat un paper fonamental per a la resolució de la investigació. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Gandia i al d'Instrucció número 1 de València. El jutjat de Gandia va decretar l'ingrés a la presó d'un dels detinguts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un matrimoni en cremar-se sa casa en Alacant" "Busquen a l'autor de l'abandó de 6 gats en Torrent"