Encaputxats ferixen a un matrimoni i al seu fill en una casa de la carretera entre Elda i Sax

Moments abans havien furtat un cotxe en una casa pròxima
Els fets han passat en una casa de la carretera entre Elda i Sax | Google Maps

Esta dimarts passat de nit, cap a les 23.30 hores, en una casa situada en la carretera de la Torreta, entre les localitats d'Elda i Sax, en les comarques del Vinalopó Mitja i Alt Vinalopó (Alacant), s'ha produït un robatori amb violència per part de quatre encaputxats.

Segons explica 'Información', els lladres, en entrar a la vivenda, van pegar al matrimoni de la casa, mentres que el fill de la parella els esperava al pis de dalt per a enfrontar-se a ells, que finalment també patir una agressió. Els assaltants, possiblement d'origen de països de l'Est, van deixar als residents ferits, amb contusions i talls en la cara i cos.

La mare va aprofitar un descuit per a escapar i arribar fins al cotxe per a tocar el clàxon i avisar als veïns. Més tard, va anar fins a la caserna de la Guàrdia Civil. Poc abans de què la dona i els agents, acompanyats de la Policia Local, arribaren fins a la casa, els lladres havien pegat a fugir després de travessar la CV-833 i anar per un camí de terra que va al riu Vinalopó. Segons pareix, alguns cotxes que circulaven per la carretera van estar a punt d'atropellar-los.

Després de què els agents muntaren un dispositiu de busca, només una hora després, cap a les 01.00 hores, van trobar un vehicle accidentat i abandonat en la pujada de la Torreta en direcció Sax-Elda. Segons pareix, l'haurien furtat d'una altra casa de camp pròxima després d'intentar assaltar la vivenda sense èxit.

Fins al moment, encara no han trobat els presumptes autors d'estos fets. Cal destacar que este robatori no ha sigut l'únic en la zona, ja que fa setmana i mitja es va produir un altre en el paratge del Chorrillo, en Elda.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en quedar atrapat dins d'un contenidor en Mislata" "Onada de robatoris en aprofitar el soroll de les tempestes en Segorbe"