Investiguen possibles enverinaments a la platja canina del Campello

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a esclarir possibles enverinaments intencionats de gossos a la platja canina
 

Després de rebre's almenys quatre denúncies, la unitat del Seprona de la Guàrdia Civil ha obert una investigació per a intentar esclarir casos de possibles enverinaments intencionats de gossos a la platja canina de la desembocadura del riu Monnegre del Campello, pel que sembla després d'ingerir algun aliment adulterat.

Aquests dies, un gos especialment ensinistrat en la detecció de verins ha recorregut tot el recinte de la platja, pam a pam, sota l'atenta mirada dels seus cuidadors.

Paral·lelament, agents de la Policia Local inspeccionen la zona diàriament, en un intent de posar cércol a l'o els responsables del delicte. Mentrestant, i davant els dubtes sorgits, la regidoria de Seguretat Ciutadana que dirigeix Rafa Galvañ (PP) ha demanat un informe jurídic per a determinar si seria legal la instal·lació de cambres en aqueix espai d'ús públic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut a Benidorm per gravar amb el seu mòbil relacions íntimes amb una dona" "Condemnat per atracar i agredir sexualment a una dona a Alacant"