5 detinguts en l'espectacular persecució policial a Quart de Poblet

Han hagut d'intervindre un helicòpter i patrulles de la guàrdia civil i la policia nacional
Moment de la detenció | Javier Bezares 

Quart de Poblet, a l'Horta Oest, s'ha alçat sobresaltada per una persecució policial de pel·lícula. Al voltant de les 10:00 del matí un helicòpter de la Guàrdia Civil així com diferents patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han inundat el poble en la cerca de tres delinqüents.

    

Tres homes que circulaven a molta velocitat pels carrers de la població han sigut detinguts després de xocar el seu vehicle amb un altre i intentar la seua fugida a peu. Els veïns del carrer Gravador Esteve quedaven atonits davant tot el dispositiu desplegat.

L'operació policial s'ha iniciat després que els delinqüents cometeren un atrac en un poble pròxim a Quart de Poblet i van fugir per carretera fins a clavar-se en la població. L'helicòpter va perseguir als homes fins dins la població moment en el qual s'ha procedit a la seua detenció.

5 detinguts 

El dispositiu policial ha acabat amb cinc detinguts, quatre homes i una dona, acusats d'un delicte contra la seguritat vial. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detinguts per intentar furtar més de 3.000 kgs de taronges al camp valencià" "TRÀGEDIA A VALÈNCIA: Violació múltiple a una jove"