El fill de Mariano Rajoy estudia ADE amb els jesuïtes

El jove, de 18 anys, és un apassionat dels esports de vela
Mariano Rajoy Fernández, a la dreta de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes | El Confidencial

 

El 28 de desembre de 1996, Mariano Rajoy i Elvira Fernández contreien matrimoni. Tres anys després va nàixer el primer dels fills de l'actual president espanyol, Mariano Rajoy Fernández. És possible que molts desconeixeu aquestes dades de la vida de Rajoy, i és que sempre ha intentat que el seu costat personal no enllaçe amb el professional.

Ara bé, s'ha conegut que el jove Mariano Rajoy ha celebrat els 18 anys, Per tant, ha començat la seva aventura universitària, matriculant-se a la Universitat Pontifícia de Comillas ICAI-ICADE, catòlica i privada. En ella, està estudiant Administració i Direcció d'Empreses i Relacions Internacionals, unes carreres valorades en 1.495,62 euros, la matrícula, més 1.300,47 euros, la mensualitat, de cada una.

D'altra banda, el primogènit de Rajoy compta amb una passió molt especial dins del món de l'esport: la vela. Des de ben xicotet ha entrenat per poder-lo realitzat, sent membre del club del Canal d'Isabell II, el qual desenvolupa els seus entrenaments en dos dels pantans que es troben a la Comunitat de Madrid.

Mariano Rajoy Fernández i uns companys | Cedida

 

Futur empresarial

La doble llicenciatura que es troba estudiant el fill de Mariano Rajoy el prepara per poder gestionar, en l'àmbit empresarial, els contexts econòmics i polítics del sector internacional. De la mateixa manera, el capacita per comprendre els problemes globals que afecten la societat, ajudant-lo a trobar els mecanismes per poder-los enfrontar.

La pàgina web del centre universitari identifica els estudis com «la gestió d'empreses que creen benestar i prosperitat per a la societat, al que l'estudi de les Relacions Internacionals afegeix l'atenció a les relacions entre estats, organitzacions internacionals i altres actors de caràcter econòmic, polític i social en el sistema global, com les empreses multinacionals, els grups de pressió i les ONG».

Juan, el fill petit de Rajoy

Jua
Juan Rajoy, el fill xicotet de Mariano Rajoy, al centre de la imatge | GTRES

Mariano Rajoy Fernández no és l'únic fill del president. El 2005 va arribar el Juan Rajoy Fernández, el segon baró del matrimoni, que actualment té 12 anys. Juan és més reconegut en l'àmbit públic, ja que en la seua espontaneïtat l'ha convertit en tot un ídol de masses en les poques aparicions en què se l'ha vist.

Un dels moments més recordats és el d'una entrevista amb Paco González, locutor de ràdio i comentarista del videojoc FIFA, qui li va preguntar què li semblaven les expressions del joc. Juan, amb total sinceritat, va assegurar que «em semblen bastant millorables», afegint que «per no dir que són una porqueria». La sortida de to del xicotet va provocar els riures en l'emissió, tot i que Rajoy no ho va veure tan divertit i no va dubtar en donar-li una colleja al seu fill.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Nou atropellament a les vies de Tren" "La gran oferta d'activitats que ofereix un poble de València"