La Fiscalia demana 24 anys de presó per a dos sicaris que assassinaren un home a Vinaròs

El judici es realitzarà deu anys després dels fets

La Fiscalia demana 24 anys de presó per a cadascun dels sicaris que presumptament van col·laborar en l'assassinat un home colombià en març de l'any 2007 a Vinaròs, al Baix Maestrat. Els fets que van ocórrer fa deu anys, en 2007, seran jutjats el pròxim dia 12 de desembre per la Secció Primera de l'Audiència Provincial. Segons sembla els dos homes presumptament van raptar en Madrid a l'home i el van entregar en la localitat de Vinaròs a altres persones sense identificar que el van colpejar i matar a tirs i després el van mutilar en un intent de cremar-lo, després de tirar el cadàver a l'anomenat 'pou verd' de la localitat.

  

Intent fallit anterior

La vista oral es produirà després d'un intent que finalment es va suspendre en 2015, on es va haver de suspendre el judici per no haver pogut localitzar a diversos testimonis imprescindibles per al cas. Entre ells la dona que va denunciar la desaparició de l'home i un dels acusats que es trobava en parador desconegut després de fugir.

Segons consta en l'escrit del fiscal, els processats intimidaren a la víctima després d'haver rebut l'encàrrec de traslladar-la a Vinaròs des de Madrid i el van formar a entrar en un vehicle el 16 de març de 2007 portant-lo a una habitació d'hotel de Vinaròs que van reservar per a quatre nits. Segons estes conclusions la Fiscalia considera que van matar la víctima en un «lloc indeterminat» a base de colps i disparant-li en l'estómac i en el cap, i posteriorment desfent-se del cos tirant-lo a un pou. Donats estos fets es consideren constitutius d'un delicte de detenció il·legal pel qual es demanen 4 anys de presó i un altre d'assassinat per al qual es demanen 20 anys de presó. A més hauran de pagar als hereus de la víctima 80.000 euros en concepte d'indemnització més interessos legals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!