Un funcionari de la presó de Picassent acaba ferit en evitar una agressió entre dos presos

La ràpida intervenció dels treballadors de la presó va evitar que els reclusos pogueren usar les armes blanques que portaven amagades
Els dos hòmens són reclusos molt perillosos | Pixabay

Este dissabte, 2 de gener, un funcionari de la presó de Picassent, en la comarca de l'Horta Sud (València), va acabar ferit quan va separar a dos reclusos amb coneixements d'arts marcials que havien començat una baralla en un dels patis del centre penitenciari.

Segons ha publicat el diari 'Las Provincias', els dos presos s'havien reptat per a barallar-se al pati i portaven amagats uns objectes molt perillosos que van confeccionar amb materials plàstics per a eludir el detector de metalls.

La ràpida intervenció dels treballadors que estaven de servici va evitar que els reclusos pogueren usar les seues armes blanques, segons va informar l'Associació 'El teu Abandó Em pot Matar' (TAMPM) de Picassent.

Els fets es van produir en el mòdul de presos inclosos en el Fitxer d'Interns d'Especial Seguiment (FIES), el que alberga als reclusos més perillosos. El funcionari va patir una lesió en una mà i va necessitar atenció mèdica en el centre penitenciari i després en Urgències. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home xoca a propòsit el seu cotxe amb la seua parella dins en València" "Troben a José Manuel García, desaparegut en Elx"