Detingut per furtar a una dona de 65 anys i en un supermercat, a l'endemà, en Alacant

En els dos casos va aplicar la força per a cometre el robatori
El detingut va furtar, amb força, uns quants productes del supermercat | Policia

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a un home de 42 anys que –presumptament– ha robat i pegat a una dona i, a l'endemà, va forcejar amb la dependenta d'un comerç per a furtar diferents productes. Va ser este segon fet, amb la corresponent telefonada a la policia, el que va fer saltar l'alarma.

Segons pareix, un home havia forcejat amb la dependenta de la botiga per a robar uns quants productes. Quan van arribar els policies, van visionar les càmeres de seguretat i van comunicar als altres efectius la vestimenta i descripció de l'autor, ja que els altres indicatius policials havien format un cércol en els voltants del comerç per a evitar que fugira.

Als pocs minuts, els agents van localitzar a un home amb actitud nerviosa. Els policies el van identificar i, mentres parlaven, el sospitós ho va confessar tot. Seguidament, van procedir a detindre-lo i, una volta en la Comissaria del Districte Nord d'Alacant, van investigar si el detingut podia estar implicat en altres robatoris amb violència.

Els investigadors van descobir que –suposadament– el dia anterior, havia comés un altre robatori violent a una dona de 65 anys que entrava en sa casa. El sospitós –presumptament– la va abordar i li va demanar el telèfon mòbil. La dona, que agarrava amb força el telèfon, es va negar. En eixe moment, l'home li va pegar i ella va caure en terra. Una volta en terra, l'agressor va conseguir furtar-li el mòbil i va pegar a fugir.

El detingut ha quedat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant per dos delictes de robatori amb violència.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"FOC ALACANT: Crema l'exterior d'una fàbrica en l'A-79" "ATENCIÓ ALACANT: Narco internacional fugitiu en Elx"