Un home detingut per robar en set xalets d'Alzira

El detingut sempre usava el mateix mètode
S'havia canviat de casa fa poc | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en el municipi d'Alzira, en la comarca de la Ribera (València), a un home de 44 anys com a presumpte autor de set robatoris amb força en xalets i cases de camp de la localitat.

Els investigadors han sabut que en els últims dies s'havia produït una sèrie de robatoris en cases situades en la zona rural de la Barraca d'Aigües Vives, tots ells seguint el mateix mètode. Este consistia en la fractura de la tanca perimetral d'accés a la finca i, posteriorment, la de les reixes d'alguna finestra o del barret fort de la porta de la casa. 

Els policies han tingut coneixement que la majoria dels objectes furtats eren ferramentes agrícoles i de bricolatge i electrodomèstics. Les perquisicions dels agents han permés finalment identificar i detindre a un home com a presumpte autor de fins a set robatoris amb força comesos en els voltants entre el 29 de setembre i el 10 d'octubre.

El sospitós s'havia traslladat recentment des de la seua residència habitual fins a esta zona rural, instal·lant-se en una casa familiar. Els policies també han recuperat alguns dels objectes furtats, com un televisor, un altaveu, una motoserra i una bomba d'aigua a pressió, entre altres. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un piròman causa 3 incendis forestals durant la nit en Alzira" "Un motorista cau per un barranc de 10 metres en Teresa"