Un home detingut per estafar 5.300 euros en caixers de diferents localitats de la Safor

L'home era una persona pròxima de la víctima
Un home detingut per estafar 5.300 euros en caixers de diferents localitats de la Safor | Pixabay

La Guàrdia Civil en el marc de l'operació 'ULBRICH' ha detingut a un home per estafar més de 5.000 euros a través de l'extracció d'efectiu usant de manera fraudulenta la targeta de crèdit de la víctima en caixers de diferents localitats de la comarca de la Safor (València).

Esta operació feta per agents de la Guàrdia Civil d'Oliva es va iniciar a causa d'una denúncia d'una persona a on indicava que algú havia usat la seua targeta de crèdit per a extraure diners en efectiu. Al llarg d'este operatiu s'ha esclarit l'estafa de 5.300 euros a través de l'ús d'esta targeta.

El mètode que ha usat el presumpte autor d'eixos fets va consistir a aprofitar la relació pròxima amb la víctima, conseguisc accedir a la targeta i el número secret, per a posteriorment traure diners de caixers d'entitats bancàries de la zona. 

Per tots eixos fets es va procedir a la detenció d'un home de 49 anys com a presumpte autor de delicte d'estafa. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Gandia, capital de la Safor.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a uns policies que el van sancionar per celebrar una festa il·legal en València" "Enganya a una xica fent-se passar per un cantant famós per a que li envie vídeos íntims"