Mor un home ofegat a la platja de Ponent de Benidorm

A més, un altre home han salvat la vida a un home inconscient a la platja l'Albufereta d'Alacant
Platja Ponent de Benidorm | Visit Benidorm

A les 10.40 hores s'ha alertat al CICU que havien tret de l'aigua a un home inconscient a la platja de Ponent de Benidorm, immediatament han mobilitzat una unitat del SAMU.

El personal del servei de Socorrisme de la platja ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica al banyista.


A la seua arribada, l'equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització, però no hi ha hagut resposta, l'home havia mort.


L'autòpsia revelarà les causes de l'ofegament de l'home, l'edat del qual es desconeix.


Banyista 80 anys platja de l'Albufereta d'Alacant

 

A les 11.30 d'ahir es va sol·licitar la intervenció del CICU per a assistir a un banyista que havien tret inconscient de l'aigua a la platja de l'Albufereta d'Alacant, immediatament es va mobilitzar una unitat del SAMU.


En l'avís s'indicava que el personal de socorrisme de la platja i membres de la Policia Local li estaven realitzant el massatge cardíac per a mantindre el pols fins a l'arribada dels serveis mèdics.

Una vegada en el lloc, l'equip mèdic del SAMU va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació a l'home i finalment van aconseguir revertir la parada cardíaca.

Després de ser estabilitzat, l'home de 80 anys va ser traslladat a l'hospital General Universitari d'Alacant amb símptomes d'ofegament.


Dona mossegada per un gos a Altea

 

Per a finalitzar, una dona de 63 anys ha sigut assistida a Altea després per mossegada de gos, els fets han tingut lloc a les 9.45 hores, quan el CICU ha rebut l'avís, per la qual cosa ràpidament s'ha mobilitzat una unitat SVB.  L'equip sanitari ha assistit a la dona per una mossegada de gos en una cama.

Després de l'assistència, la ferida ha sigut traslladada a l'hospital Marina Baixa de La Vila Joiosa en l'ambulància de suport vital bàsic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una mare denuncia a Salut Pública per detenció il·legal" "S'incendia un autobús de l'EMT a València"