Un home patix cremades de tercer grau en l'incendi d'un habitatge a Riba-roja de Túria

El ferit de major gravetat traslladat a l'Hospital La Fe de València
Imatge d'arxiu de l'Hospital La Fe | Conselleria de Sanitat

 

Un home de 47 anys ha resultat ferit amb cremades de segon i tercer grau en l'incendi d'un habitatge en un edifici de sis altures a Riba-roja de Túria, en la comarca de Camp de Túria. Un altre home de 46 anys i una xica de 15 han hagut de ser atesos per inhalació de fum, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

  

Els fets han ocorregut entorn de les 12:00 hores d'aquest diumenge, quan s'ha deslligat un incendi en el segon pis d'aquest edifici, situat en l'avinguda Pacadar Valenciana d'aquesta localitat del Camp de Túria.                             

El fum ha afectat també a pisos superiors

  

Fins al lloc s'han traslladat 11 efectius del Consorci Provincial de Bombers de València i cinc vehicles dels parcs de l'Eliana i Paterna que han extingit el foc i, posteriorment, ventilat l'immoble. El fum ha afectat aquest habitatge i a altres pisos superiors.                                

El ferit de major gravetat traslladat a La Fe

També ha acudit un Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU), que ha traslladat al ferit de major gravetat a l'Hospital La Fe de València, i unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) que han portat als afectats per inhalació de fum a l'Hospital de Manises.                                 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hospitalitzat d'urgència després de ser esclafat per un arbre a Xàtiva" "Controlat l'incendi de la nau abandonada de València que cremava des de fa set dies"