Hospitalitzat un home de 46 anys després de ser esclafat per un arbre mentre treballava a Xàtiva

L'home treballava en una zona d'un talús en aquesta localitat de la Costera

Un home de 46 anys que estava treballant en la tala d'arbres en la localitat de Xàtiva, a la comarca de la Costera, ha sigut esclafat per un arbre, per la qual cosa ha hagut de ser traslladat a l'Hospital La Fe.

  

Segons ha informat el Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències (CICU), el succés ha ocorregut minuts abans de les 10:00 hores, mentre l'home treballava en una zona d'un talús en aquesta localitat de la Costera.

Mobilitzats un SAMU i un SVB fins a la zona

  

Al lloc han acudit els bombers del Consorci Provincial de València, i del Grup Especial de Rescat en Altura, que han alliberat a l'home i l'han traslladat en llitera a un lloc on els serveis sanitaris l'han atés, ha indicat el consorci en un comunicat.

  

A més, han acudit un Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) i un Servei Vital Bàsic (SVB), que han traslladat a l'home, de 46 anys, a l'Hospital La Fe de València.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Controlat l'incendi de la nau abandonada de València que cremava des de fa set dies" "Furta milers d'euros de la recapatació d'un saló de jocs a València"