Immobilitzat un conductor a Navarra per donar positiu en totes les drogues

El conductor es va donar a la fuga
Inmovilizado un conductor en Falces (Navarra) por dar positivo en todas las drogas | Europapress

La Policia Foral de Navarra ha fet públic aquest dimarts al matí que dilluns passat van immobilitzar un turisme després de que el seu conductor donara positiu en cinc drogues (cànnabis, anfetamina, metanfetamina, heroïna i cocaïna) en un control.

  

  

no tenia carnet

Positiu en les 5 drogues del control

Els fets s'han produït en un control preventiu que es realitzava en Falces (NA-6100) i després que el conductor es donara a la fuga. La patrulla va interceptar el vehicle, conduït per un veí de Falces de 38 anys, que va ser denunciat per infracció molt greu (1.000 euros i 6 punts) després del test en saliva.

Se li imputa a més un delicte contra la seguretat vial en conduir sense haver-se tret el permís, segons ha informat la Policia Foral. També se li va decomissar heroïna en l'escorcoll posterior pel que va anar així mateix multat per infracció greu (601 euros).

Dos conductors de Navarra, denunciats per drogues al mateix control

Just aquest mateix dilluns, la Policia Foral també va denunciar a dos conductors controlats en el mateix dispositiu. El primer, pamplonés de 27 anys, ha oferit una prova positiva en cànnabis i speed (1.000 euros i 6 punts).

També se li ha denunciat per portar droga (600 euros) i tenir la ITV caducada (200 euros) i se li ha decomissat un kutobán (arma de defensa personal). El segon, un veí de Milagro de 29 anys, ha sigut denunciat per positiu en cànnabis i confiscació de la mateixa droga, la qual cosa suposa dues denúncies administratives de 1.000 euros i 600 euros, respectivament.

Els fets s'han produït en el transcurs d'un control preventiu que es realitzava en l'AP15, a l'altura de Marcilla, segons ha informat la Policia Foral.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Ana Quezada vol denunciar a Cuatro després de vore açò" "TRÀGIC: Mor un jove de 25 anys en caure des d'uns 30 metres d'alçada"