Un incendi calcina 41 cotxes en Alacant

El foc s'ha declarat esta matinada en una empresa de distribució de vehicles
Fins a 41 cotxes s'han cremat en l'incendi | Ajuntament d'Alacant

Els Bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant han extingit un devastador incendi, originat esta matinada de dissabte, en una empresa de magatzematge i distribució de vehicles, que es troba situada en el camí de la Serra de les Índies, en la partida del Rebolledo, a on el foc ha calcinat a un total de 41 cotxes i afectat a 9 parcialment, sense que ningú resultara ferit.

Segons fonts policials, l'avís de l'emergència al 112 va entrar de matinada cap a les 01.35 hores i immediatament es van desplaçar fins al lloc de l'incendi quatre vehicles de bombers i quatre patrulles de Policia Local, amb més d'una vintena d'efectius i, en concret, l'empresa estava situada en una zona campa oberta a on es trobaven aparcats centenars de vehicles.

L'incendi ha provocat una gran columna de fum | Ajuntament d'Alacant

Els bombers es van dividir en equips per a poder atacar des de diferents fronts simultàniament l'espectacular incendi, utilitzant diferents línies d'aigua i espuma, per a poder controlar les flames al més prompte possible i de la forma més efectiva i evitar que incendiara a la totalitat del pàrquing mòbil de vehicles emmagatzemats i aparcats.

Segons fonts de bombers, l'incendi va afectar totalment un total de 41 vehicles que van quedar calcinats, i a 9 parcialment, sense que ningú resultara ferit. El foc es va declarar per causes que s'investiguen.

Els bombers, després de les tres hores d'intervenció i una volta es va donar per extingit el foc, van  retirar l'ampli operatiu d'intervenció. Una dotació del SPEIS es va quedar de forma preventiva controlant la zona per si es reavivava algun nou focus i com a mesura per a assegurar que la zona afectada estava fora perill.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un alacantí gravava i difonia vídeos pedòfils en Internet" "Fotos: Crema una nau industrial de fruites en Albaida"