Incendi industrial en una fàbrica de palets d'Alacant

El foc podria haver sigut intencionat
El foc podria ser provocat | Ajuntament d'Alacant

Bombers del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) han extingit esta matinada de dijous un incendi industrial en una f√†brica de palets, situada en la CV-824 en el cam√≠ de la Colomina, i la Policia ha obert una investigaci√≥ per a comprovar si el foc ha sigut provocat.

Un operatiu amb quatre dotacions de bombers del SPEIS s'ha desplaçat fins a la fàbrica, juntament amb una dotació del Consorci Provincial d'Alacant, tres patrulles de Policia Local d'Alacant que han tallat el trànsit de la CV-824, Policia Nacional i Guàrdia Civil que han sigut mobilitzats per a coordinar l'emergència.

El SPEIS ha sigut avisat cap a les 22-.,47 hores, i fins al lloc de l'incendi industrial s'han despla√ßat una dotzena de bombers que han extingit el foc amb l√≠nies d'aigua i distribu√Įts en equips. L'incendi afectava els palets emmagatzemats en l'exterior, no arribant a les instal¬∑lacions de la f√†brica, gr√†cies a la r√†pida intervenci√≥ dels bombers.

S'ha evitat que el foc arribara a altres empreses

Els bombers tamb√© han treballat amb una pala excavadora per a mobilitzar els palets incendiats i reduir la c√†rrega t√®rmica de l'incendi en l'exterior, evitant que es propagara a les altres empreses i al seu torn que no afectara l'estructura de la nau.

Els bombers han treballat durant tres hores amb sis l√≠nies d'aigua, i amb el vehicle escala fins que a les 02.44 hores que el SPEIS l'ha donat per extingit. La Policia ha tallat el tr√†nsit en la CV-824 durant les faenes d'extinci√≥ de l'incendi, i s'ha obert una investigaci√≥ despr√©s de tindre coneixement per testimonis que el foc podria haver sigut intencionat.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Retenen i amenacen de mort a un home que els havia reformat la casa en Xirivella" "Mor en eixir-se'n de la carretera en Sagunt"