Un incendi en una nau obliga a desallotjar a una trentena de persones sense sostre en Tavernes Blanques

Els fets s'han produït este dimecres, cap a les 14.00 hores
Un dels sostres de la nau ha acabat enfonant-se | Twitter

Este dimecres, cap a les 14.00 hores, s'ha produït en Tavernes Blanques, en l'Horta Nord (València), un incendi que ha arrassat amb una de les naus de l'antic escorxador i han sigut desallotjades a contrarellotge 30 persones que viuen allí.

Segons informa 'Levante-EMV', dins de les instal·lacions habiten una trentena de persones que viuen com a temporers del camp o de la ferralla, ja que són persones sense sostre. El foc podria haver-se originat en una de les fogueres que els residents encenen pel fred.

A causa del fem acumulat allí, les flames es van propagar amb rapidesa. Per este motiu, fins a cinc dotacions de bombers es van desplaçar fins al lloc per a apagar el foc. Un dels sostres de la nau ha acabat enfonant-se, fet que no ha deixat ferits. 

No és la primera volta que es produixen incendis en estes instal·lacions, però mai han tingut l'envergadura dels fets d'este dimecres. Els tècnics municipals estan elaborant un informe per a determinar si s'ha d'obligar al propietari a demolir l'edifici. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafa en botigues intentant tornar la seua compra en Alacant" "Salven a una bebé de morir asfixiada en Pilar de la Horadada"