Un incendi en un taller de calçat a Catral calcina la nau industrial i col·lapsa la seua estructura

Dos unitats de comandament i jefatura, una bomba urbana pesada, dos bombes rurals pesades, una bomba nodrissa pesada, un sergent, tres caps i 13 bombers dels parcs d'Almoradí, Crevillent, Elx i Sant Vicent treballen en l'extinció del foc

Un incendi en un taller de calçat en la localitat alacantina de Catral ha calcinat totalment la superfície de la nau industrial en el qual es troba el mateix i ha col·lapsat la seva estructura. De fet, part del sostre s'ha esfondrat.

Treballen en l'extinció del foc

Dos unitats de comandament i jefatura, una bomba urbana pesada, dos bombes rurals pesades, una bomba nodrissa pesada, un sergent, tres caps i 13 bombers dels parcs d'Almoradí, Crevillent, Elx i Sant Vicent treballen en l'extinció del foc.

L'avís de l'incendi s'ha rebut poc abans de les 04.00 hores d'aquest diumenge, que s'ha aconseguit controlar a les 06.51 hores i que no ha provocat ferits, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

La nau industrial

La nau industrial que fa de taller de calçat es localitza en el polígon industrial de Sant Joan, en el municipi de Catral. L'incendi, que està perimetral i controlat, ha afectat la totalitat de la superfície de la nau.

L'estructura

L'estructura i el forjat s'ha vist afectada i ha col·lapsat parcialment. A més, s'han esfondrat parts del sostre. Tota la nau s'ha vist afectada, encara que no s'ha ampliat a estructures o naus veïnes.

Els bombers esperen donar per extingit el foc al llarg d'aquest diumenge.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Policia Nacional deté a tres homes després d'atropellar a diversos ciclistes" "Apareix el cadàver de la seua filla a la porta de la seua casa"