Incendi en una zona pròxima a l'AP-7 en Alacant

S'han cremat uns 500 metres de matoll
La zona afectada limita amb l'AP-7 | Ajuntament d'Alacant

La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que esta matinada de dimarts s'ha originat un incendi en l'avinguda de Novelda de la ciutat d'Alacant, en una zona annexa a l'AP-7, i la ràpida intervenció dels bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant -SPEIS-, han evitat la seua propagació i un incendi de majors dimensions, afectant 500 metres de matoll.

L'avís s'ha donat cap a les 05.16 hores, quan s'ha alertat de l'incendi, i una dotació del Parc de bombers amb sis efectius i quatre Policies Locals d'Alacant s'han mobilitzat immediatament fins al lloc dels fets, ja que el fum afectava la circulació del trànsit.

La Policia Local ha controlat la situació amb faenes de regulació de trànsit en l'avinguda durant l'extinció, sense arribar a tallar el trànsit de l'autopista, encara que sí ha sigut necessari extremar les precaucions en el carril dret sentit València en eixe punt pels agents policials per a evitar accidents.

Fonts del SPEIS informa que han començat a atacar el foc que tenia un focus d'ignició amb dos línies d'aigua per a conseguir controlar-lo, i la ràpida intervenció ha evitat la seua propagació. El foc s'ha apagat en 30 minuts i la intervenció ha durat una hora. A hores d'ara no es coneixen les causes de l'incendi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen una parella que usava sa casa com a punt de venda de droga en Manises" "Greu ferit en ser atropellat per un cotxe en la ronda Castelló-Almassora"