Un informe exculpa a Jorge Ignacio d'intentar drogar i matar a les huit testimonis del cas Marta Calvo

Dos metges asseguren que els quadres clínics no eren «d'evolució ràpidament mortal»
L'informe exculpa a Jorge Ignacio d'intentar drogart i matar a les huit testimonis del cas de Marta Calvo | Facebook

Un informe, elaborat per dos metges forenses de l'Institut de Medicina Legal de València, podria ser la clau per a exculpar a Jorge Ignacio P. d'intentar drogar i matar a huit xiques, testimonis del cas Marta Calvo. Les huit xiques asseguraren en la seua declaració «haver patit un quadre clínic, coincident en tots els casos».

A pesar d'això, segons informa 'Las Provincias', este nou informe assegura que els quadres clínics de les xiques no eren «d'evolució ràpidament mortal» i que «no es corresponen a la intoxicació aguda per cocaïna». A demés, afegix que les conseqüències i les seqüeles «depenen de la dosi i de la susceptibilitat de l'intoxicat».

Estes conclusions fan referència a la perillosa pràctica sexual, coneguda com a 'festa blanca', que hauria provocat la mort de Marta Calvo i altres dos xiques. L'acusat, empresonat en Picassent, li hauria introduït a Marta cocaïna pels genitals sense el seu consentiment. Una pràctica perillosa perquè esta forma de consumir droga, segons els forenses, s'absorbix fàcilment «a través de les mucoses (nasal, vaginal o rectal) i en pocs minuts accedix a la sang i al sistema nerviós central, a on exercix els seus efectes principals».

Huit supervivents i tres xiques mortes

Jorge Ignacio hauria utilitzat esta pràctica amb 11 xiques, de les que huit (les testimonis) van conseguir sobreviure. Les altres tres, malauradament, van perdre la vida. Es tracta d'Arliene R., una prostituta morta en l'hospital després de mantindre relacions sexuals amb l'acusat en una casa de cites de la Gran Via Marqués del Túria de València, i una altra xica morta per sobredosi de cocaïna en juny de 2019 en un pis de la zona de l'avinguda de la Plata de València.

En el cas de Marta Calvo, el Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil considera que la seua mort «no va ser accidental», sinó un homicidi dolós per «l'afany egoista del detingut per satisfer les seues inclinacions sexuals».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un valencià conduïx begut i nuet després d'eixir d'un centre de desintoxicació" "Una baralla en ple centre de València acaba amb tres ferits"