Ingressen a un xiquet de 13 anys per un coma etílic a Torrevieja

El menor ha sigut ingressat a l'Hospital de Torrevieja després de ser assistit pel SAMU. Actualment està en coma

Hospital de Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant)

El Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències (CICU) ha informat este matí de l'ingrés d'un home menor de 13 anys per intoxicació etílica. No han transcendit les causes de la intoxicació.

No obstant això, les mateixes fonts indiquen que el menor es troba en estat de coma. Els efectius del SAMU ho han assistit i traslladat a l'Hospital de Torrevieja

Segons fonts del Ministeri de Sanitat, el consum d'alcohol sol iniciar a Espanya al voltant dels 13 anys. En l'actualitat l'alcohol està molt present en el temps lliure i en les relacions socials dels joves.

El 75% de menors ha consumit alcohol alguna vegada


El 75,1% dels adolescents de 14-18 anys ha consumit alcohol alguna vegada a la vida 6 de cada 10 adolescents, s'han emborratxat alguna vegada a la vida i 1 de cada 3 ho ha fet en els últims 30 dies.

El nombre de xiques que consumeix alcohol i s'emborratxa és superior al dels xics. Els xics beuen més quantitat d'alcohol que les xiques.

La meitat dels adolescents espanyols no creu que consumir 4 o 5 copes durant els caps de setmana pot ocasionar problemes de salut.

A Espanya, és molt elevat el percentatge de joves i adolescents que beuen alcohol des d'edats molt primerenques. El consum d'alcohol pels adolescents produeix greus efectes sobre la seua salut física, psíquica i social al no haver-se completat el seu desenvolupament i augmenta la probabilitat de ser dependent de l'alcohol en l'edat adulta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari