Un intern de Fontcalent aïllat en sa casa per un possible positiu per Covid-19

S'han posat en quarantena els interns que han tingut contacte amb ell
L'intern està aïllat en sa casa | Google Maps

Un intern de tercer grau del Centre d'Inserció Social (CIS) de Fontcalent en la ciutat d'Alacant, està en aïllament domiciliari, després de què este cap de setmana haja alertat que tenia símptomes compatibles amb el coronavirus. L'home es va posar en contacte amb el seu centre sanitari que li va instar a estar confinat.

Segons han requerit fonts d'Institucions Penitenciàries a Europa Press, l'afectat està, per prescripció sanitària, en sa casa i a l'espera que les proves confirmen o descarten que patix el Covid-19. En qualsevol cas, des del centre penitenciari alacantí ja s'ha posat en quarantena a la vintena d'interns del CIS d'Alacant que han tingut contacte amb l'intern afectat.

Per part seua, des de l'associació professional de treballadors penitenciaris 'El teu Abandó Em Pot Matar' han considerat que la política d'Institucions Penitenciàries per a afrontar la crisi sanitària «posa en greu risc tant als professionals com a les persones privades de llibertat».

«És qüestió de temps que, davant de l'alçament de totes les mesures preventives, el virus entre en les presons espanyoles, afectant una població de greu risc amb conseqüències imprevisibles», han estimat. Des de l'entitat, han apuntat que el retorn dels vis a vis farà que el risc siga «extrem». Per això, han exigit l'«anul·lació de l'autorització d'entrada» als familiars.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Acorrala i toca les parts íntimes de les xiques mentres fan exercici en València" "Dos menors furten diferents mòbils en una famosa zona d'Alacant"