Intervenen una festa il·legal amb 22 persones en Xirivella

L'operatiu es va activar a les 17.25 hores després de la cridada d'un veí
Els agents van trobar la manera d'entrar en la nau | Ajuntament de Xirivella

La Policia Local de Xirivella, en la comarca de l'Horta Oest (Val√®ncia), va irrompre dissabte passat en una festa il¬∑legal d'aniversari que congregava a 22 persones en una nau industrial abandonada. Segons l'acta policial, l'operatiu es va activar a les 17.25 hores despr√©s de la cridada d'un ve√≠ informant d'una trobada ¬ęamb m√ļsica i molta gent¬Ľ en un terreny barrat d'un dels pol√≠gons del municipi.

Minuts despr√©s una patrulla inspeccionava el lloc, corroborant la veracitat dels fets en percebre m√ļsica a alt volum des de fora. Despr√©s de colpejar la porta d'acc√©s sense obtindre resposta, els agents van trobar la manera d'entrar en la nau sorprenent dins a una vintena de persones ¬ęsense guardar dist√†ncies de seguretat i sense portar mascareta la majoria d'elles¬Ľ.

Aniversari en família

Un dels assistents es va identificar com a organitzador manifestant que ¬ęestaven celebrant una festa d'aniversari en fam√≠lia¬Ľ, segons consta en l'informe. Per a major sorpresa dels agents, l'organitzador
va al¬∑legar que, al seu entendre, ¬ęs√≠ que podien celebrar la festa perqu√® el local el tenia llogat per a la seua activitat com a transportista¬Ľ, encara que no va presentar cap documentaci√≥ que justificara la seua versi√≥.

Informats tots de l'incompliment de la normativa vigent, van finalitzar la reunió i van abandonar la nau, cadascun amb la seua corresponent sanció. La Policia Nacional, avisada davant la resistència inicial d'alguns dels assistents, va participar en el desallotjament i les tasques d'identificació.

Vicent Sandoval, regidor de Seguretat, felicita el treball policial, agra√Įx la col¬∑laboraci√≥ sempre √ļtil de la ciutadania i apel¬∑la al sentit c√≠vic per a evitar situacions contr√†ries a la llei i la salut p√ļblica. ¬ęNo √©s moment de festes ni d'ignorar l'enorme perill que esta classe de celebracions tenen per als seus assistents i per al conjunt de la poblaci√≥¬Ľ, recorda l'edil.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Amenaça de mort amb una navalla al seu veí en València" "Vídeo: Rescaten a dos senderistes ferides en un barranc de Tous"