Intervingudes més de 1.500 caixes de tabac amagades en maletes en l'aeroport de València

L'home, de nacionalitat bielorussa ha sigut denunciat
La Guàrdia Civil ha intervingut més de 1.500 caixes de tabac | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha incautat més de 1.500 caixes de tabac amagades en maletes en l'Aeroport de València. Aquesta actuació es va realitzar el passat dia 22 de desembre en una inspecció de maletes a un passatger procedent de Moscou, i a continuació es van trobar en el seu equipatge multitud de caixes de tabac. Açò entra dins dels controls establerts per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d'infraccions de contraban de tabac en l'aeroport de València.

El passatger, de nacionalitat bielorussa duia amagades més de 1.500 caixes en el seu equipatge, que van ser interceptades pel Destacament Fiscal de l'Aeroport de València. Per eixe motiu es va procedir a l'alçament de l'acta-denúncia a aquesta persona, com a suposat autor d'una infracció a la Llei del contraban. Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establerts de forma permanent i d'aquesta manera poder erradicar el tràfic de contrabans i substàncies estupefaents en el port i l'aeroport de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Guàrdia Civil rescata una dona que s'anava a suicidar en el viaducte de Bunyol" "Un ciclista ferit després d'una discussió de trànsit en València"