Jorge Javier Vázquez podria tornar a operar-se després de patir l'ictus

El presentador estaria esperant uns resultats per a vore si ha de tornar a passar pel quiròfan
Jorge Javier Vázquez podria tornar a operar-se   | Telecinco

 

En març d'enguany Jorge Javier Vázquez va patir un ictus que el va allunyar durant un breu període de temps de qualsevol activitat professional. Per sort, el periodista ha conseguit recuperar-se pràcticament en un temps rècord.

Possible xicoteta intervenció

Després de la recuperació, el presentador de 'Sálvame' ha rebut una mala notícia, ja que hauria de tornar a passar per quiròfan per a recol·locar una vàlvula cerebral que s'hauria mogut. Eixa intervenció no comportaria cap risc.

Segons diferents fonts, tot apunta al fet que el famós podria haver fet una prova de radiofreqüència divendres passat amb l'objectiu d'obtindre un diagnòstic més clar, no obstant això, el mateix Jorge Javier ha afirmat durant el seu programa que eixa revisió encara no s'ha dut a terme i, de moment, encara no està confirmat si haurà d'operar-se o no.

Suport dels directius de Mediaset

A pesar de tot, el presentador, que es troba en una època de ple treball, no està disposat a deixar-se abatre pel nou sobresalt. El de periodista compta amb tot el suport dels directius de Mediaset per a continuar a la cadena durant molts anys i, fins i tot, està a punt de tornar als teatres amb una nova producció.

Jorge Javier té tot el suport de Mediaset  | TELECINCO

 

Jorge Javier desmentix la notícia, per ara

El presentador va voler desmentir davant de les càmeres de Telecinco la notícia publicada. Jorge Javier va començar dient que encara no volia comunicar res perquè estava esperant a tindre «alguna certesa», mostrant el seu malestar per la font que va filtrar la informació.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ferit motorista en accident en Elx" "Perd l'ull el manifestant ferit per la Policia en l'Aeroport de Barcelona"