INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Jorge Javier Vázquez s'ha sotmés a una nova tècnica per a lluir abdominals

Es tracta d'una màquina que fa unes 20.000 abdominals sense esforç
El presentador vol millorar el seu aspecte físic   | Instagram

 

No és ninguna sorpresa que a Jorge Javier Vázquez li agrade cuidar-se. De fet, ha viscut un gran canvi d'aspecte físic en els últims anys, però, fins al moment, havia sigut a causa d'una estricta dieta i de les preparacions físiques del seu entrenador personal.

 

Fa uns anys, el seu aspecte era més grassonet i, actualment, lluïx cada volta més prim i fibrat. Ara, sense tindre prou amb esta nova imatge que va alternant amb els tints del seu monyo, el presentador vol fer un pas més enllà i presumir de la famosa 'tauleta de xocolate'.

 

Fa unes 20.000 abdominals sense esforç

Tots aquells que la tinguen, sabran que no és fàcil conseguir-la, per tant, el presentador ha optat ara per deixar-se seduir per la tecnologia. D'esta manera, Jorge Javier s'està sotmetent a unes sessions amb el mètode 'Emsculpt' en la clínica Ácido Hialurónico de Madrid. Es tracta d'una màquina que fa unes 20.000 abdominals sense esforç i ha aparegut com el primer dispositiu d'energia que permet desenvolupar múscul.

 

Només estant estirat en una llitera i tenint molta paciència mentres la màquina actua, Jorge Javier està conseguit el que des de fa tant de temps desitja: les abdominals. Ell mateix ha volgut publicar una imatge en el seu perfil d'Instagram a on se li pot vore en una de les seues sessions i a on mostra la seua notable alegria després de vore els resultats. «Se m'està quedant una tauleta d'agafa pa i suca».

El presentador vol tindre unes abdominals perfectes | Instagram

 

 

700 euros per sessió

El preu de cada sessió d''Emsculpt' és de 700 euros per cada mitja hora i, segons els experts, es necessiten almenys quatre sessions per a que es comencen a notar els resultats. Pel que es calcula que el presentador de 'Sálvame' es gastarà una mitja de 2.400 euros en esta nova aventura estètica.

 

També pots llegir

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!