El xic ferit per una pilota de goma en l'Aeroport de Barcelona perd l'ull

Després del succés, el jove va ser traslladat a l'hospital
El ferit en l'ull en l'Aeroport de Barcelona ha perdut l'ull | 324.cat

 

Finalment, el xic ferit dilluns en l'Aeroport de Barcelona per l'impacte d'una pilota de goma ha perdut l'ull a on havia resultat ferit. Segons explica 'betevé', després del fet la víctima, de 22 anys, va ser traslladada a l'hospital, on se li ha tractat la ferida però no s'ha pogut fer res per salvar-li l'ull. 

Ferit per una pilota de goma

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atés fins a les 22.30 hores a 78 persones en el marc de les concentracions de protesta contra la sentència del Tribunal Suprem. Una d'eixes persones havia patit una lesió ocular, segons ha confirmat el mateix SEM, que estava pendent d'avaluació hospitalària.

La Terminal 1 de l'Aeroport del Prat, el lloc amb més assistències

El volum més important d'assistències, 75, s'ha fet de vesprada en la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona. A aquella hora, 38 seguien actives i 40 ja s'havien donat per finalitzades. D'eixes 40, 30 persones han sigut donades d'alta in situ, mentres que 10 han hagut de ser traslladades a centres sanitaris.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo. Resolt el crim de l'ancià trobat mort en juliol en Orihuela" "Home agredix a la seua parella, en presència dels seus fills, en Sueca"