Un jove patix un accident en caure a les vies de Metrovalencia

El xic va haver de ser traslladat a l'Hospital General de València
Un comboi de Metrovalencia | Metrovalencia

 

Este divendres, un xic jove va haver de ser atés d'urgència després de patir una caiguda en les vies de la xarxa de Metrovalencia

Segons relata el periòdic 'Levante', el xic va entropessar i, a conseqüència d'una distracció, va acabar caiguen en la xarxa de vies del metro, patint un gran colp després de la caiguda de més d'un metre d'altura.

L'incident va tindre lloc en l'estació de Plaça Espanya, en ple centre de la ciutat de València, al voltant de les 14.00 hores, quan hi havia una gran quantitat de gent en l'estació. 

L'incident va causar un gran sobresalt entre els usuaris de Metrovalencia, que ràpidament van ajudar al jove i van avisar al personal de seguretat. 

Fins al lloc dels fets es van desplaçar els servicis d'emergència, que després d'una primera atenció, van traslladar al xic a l'Hospital General de València, ja que presentava ferides i policontucions a conseqüència de l'impacte. 

Finalment, i a pesar de l'aparatosa caiguda, el servici de metro no es va vore interromput, ja que l'incident va tindre lloc quan cap comboi circulava per l'estació, motiu que va evitar que l'incident fora de major gravetat. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Reyes sabia que 1 roda estava «punxada» abans de l'accident" "Pare li pega foc al cotxe de la filla al mig del carrer en Alzira"