Salva acusa a Maje de demanar-li que matara a Antonio i ella manté que només va encobrir al seu amant

Maje ha assegurat que ella va ser només còmplice de l'assassinat
Nova sessió del judici per l'assassinat de l'enginyer Antonio Navarro | Pixabay

Este dimarts, 27 d'octubre, ha tingut lloc la novena sessió del  judici contra Maria Jesús Moreno, Maje, i Salvador Rodrigo, coneguda ella com la 'Vídua Negra' de Patraix, per l'acusació conjunta d'haver planificat i assassinat a Antonio Navarro, marit de María Jesús, l'any 2017.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', hui han prestat declaració Maje i Salva, els acusats de planejar i assassinar a l'enginyer Antonio Navarro, després que l'advocat defensor de la presumpta assassina retardarà la seua intervenció.

Durant la celebració del judici, Salvador Rodrigo ha explicat que va ser Maje qui li va demanar que assassinarà a Antonio i que en un moment donat, abans del crim, li va demanar que «no fallarà». 

Els dos acusats han oferit versions totalment diferents

Al llarg del seu testimoni, l'acusat ha començat a plorar i ha sigut incapaç de contar com va matar a la víctima. Per la seua part, Maje ha insistit que ella no coneixia les intencions de Salva, el seu examant. La dona de la víctima ha mantingut en la seua intervenció que ella com només ha sigut encobridora del crim

Un jurat popular compost per 9 membres, més dos suplents, seleccionats en la primera jornada seran els encarregats de decidir la innocènciaculpabilitat de María Jesús M. C., Maje, i Salvador R. L.  Els dos presumptes autors del crim estan acusats d'haver matat presumptament en coautoria al marit d'ella, Antonio Navarro, en agost de l'any 2017.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu incendi en una urbanització d'Alginet" "Intervenen 66 objectes d'ivori d'origen il·legal en Alacant"