Julián Muñoz se sincera sobre la seua relació amb Isabel Pantoja: «Va ser un calentó»

L’exparella de la cantant ha declarat en el programa ‘Todo es mentira’ que «va ser un calentó, se me’n va anar el perol»
Julián Muñoz ha parlat sobre la seua història amb Isabel Pantoja | CUATRO

 

El pròxim dia 7 de juliol és l’estrena de la sèrie documental sobre Jesús Gil en el canal HBO. Conegut per haver sigut l'alcalde de Marbella i president de l’Atlètic de Madrid, la figura de Jesús Gil serà la protagonista d’este debut televisiu. Fruit d’eixa notícia, el programa ‘Todo es mentira’, del canal Cuatro i presentat per Risto Mejide, ha volgut dedicar el seu espai per a abordar eixe assumpte.

 

Ho ha fet convidant a un dels personatges més mediàtics a escala nacional, Julián Muñoz, qui va ser amic de Jesús Gil i també alcalde de la ciutat de Marbella. Per tal d’entrevistar-lo, Risto Mejide va establir una connexió en directe des de la ciutat malaguenya a on es trobava l’entrevistat. Muñoz no només ha parlat de la seua relació amb la seua antiga amistat, sinó que també ha fet referència a Isabel Pantoja, qui va ser la seua parella sentimental.

 

Julián Muñoz parla sobre Isabel Pantoja

Va resultar impossible per a Julián Muñoz no fer al·lusió a l’’Operación Malaya’ en la que va vore’s implicada la seua relació sentimental amb Isabel Pantoja. Fins i tot, parlant de la ‘tonadillera’, l’exalcalde va aventurar-se a declarar que «va ser un calentó, se me’n va anar el perol».

 

A més a més, Risto Mejide va voler conéixer la seua opinió sobre la participació de la Pantoja en el reality d’aventures ‘Supervivientes’, i Muñoz va respondre amb les següents paraules: «Hi ha persones que s’estan deixant la pell i persones que deixen passar el temps (...) Crec que els concursants no estan en igualtat de condicions». Va afegir, a manera de crítica, que «cal vore la quantitat d’obres de teatre que posen en Espanya».

 

La seua opinió sobre Jesús Gil

Muñoz ha declarat també sobre la seua antiga amistat, Jesús Gil | CUATRO

 

Respecte a la seua antiga amistat, Julián va comentar que «el vaig estimar molt, ha sigut el millor alcalde que ha tingut Marbella», i va voler remarcar també que «va ser una persona astuta, intel·ligent i molt espavilada... Ell no firmava res i Román tampoc».

 

D’altra part, va confessar a Risto Mejide que «l’any 98 va ser quan les coses van començar a complicar-se. Jesús Gil era un home amb molta imaginació i va començar a ocupar-se dels temes urbanístics». Julián Muñoz va aprofitar l’ocasió per a deixar clar que «no em trec responsabilitat, però puc assegurar que cap de les meues condemnes van ser per haver-me quedat diners públics de la ciutat de Marbella».

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!