EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Colate carrega una altra volta contra Isabel Pantoja

L'últim expulsat de 'Supervivientes' torna a criticar l'actitud que la cantant està tenint durant tot el concurs
Colate és dels que més desgast físic ha tingut en l'illa | València Diari

Isabel Pantoja i Colate han tingut una relació molt tòxica durant tot el reallity. Encara que els concursants van començar el programa amb bon peu i protagonitzant una aliança, prompte l'amistat es va trencar i el suport mutu es va convertir en una autèntica batalla d'acusacions que, hui en dia, continua vigent.

 

Colate continua guardant rancor a Isabel Pantoja

L'expulsió de Colate ha suposat un alleujament per a Isabel Pantoja, a pesar de què l'ex de Paulina Rubio, encara continua en recordant-se de la 'tonadillera' i no per a bé. L'exconcursant ha deixat caure que l'artista ha tingut comportaments inapropiats quan les càmeres no gravaven. El mateix Colate ha qüestionat l'actitud de la cantant en l'illa, reconeixent haver vist coses molt lletges i actituds impròpies d'un concursant de 'Supervivientes'.

Colate va estar acompanyant a la Pantoja durant un temps | Telecinco

 

Isabel Pantoja actua diferent fora de càmeres

Colate ha enfocat el seu discurs en la impossibilitat de demostrar les seues paraules perquè, segons ell, Isabel hauria actuat de mala fe sempre que les càmeres no estaven prop d'ella. L'ex de Paulina Rubio assegura que la cantant ha arribat a uns límits als que no hauria d'haver arribat.

Isabel Pantoja en 'Supervivientes' | TELECINCO

 

El gran poder mediàtic d'Isabel Pantoja

L'exconcursant ha datat l'origen dels problemes en la quarta setmana del concurs, quan les coses entre ells es comencen a trencar. Per a concloure el seu discurs, Colate ha reconegut que en l'illa hi ha moltes persones que han sigut manipulades per Isabel Pantoja, a causa del seu gran poder mediàtic i que també hi ha d'altres concursants que tenen por de la 'tonadillera'.

Isabel Pantoja posa al límit l'equip tècnic de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!