El jurat popular declara culpables d'assassinat a la 'vídua negra' d'Alacant i al seu cuidador

La vídua fingia una discapacitat física i es movia en una cadira de rodes
¬ęEl vaig vore en terra i va dir alguna cosa com 'el meu fill me la va clavar en el cor'¬Ľ | Europa Press

El jurat popular ha declarat culpables a Conchi, coneguda com la 'v√≠dua negra' d'Alacant, i a l'amic que actuava com a cuidador, per l'assassinat del marit d'ella, amb el que Conchi s'havia casat 15 dies abans, despr√©s de fingir una discapacitat f√≠sica i moure's en cadira de rodes.

El crim es va produir el 20 d'agost de 2018, en una zona d'aparcament de la platja de l'Albufereta d'Alacant. Conchi s'havia casat feia dos setmanes amb la v√≠ctima, al que va con√©ixer a trav√©s del seu cuidador, en una process√≥ de la Verge de la Salut, encara que mai van arribar a compartir casa.

El jurat popular de l'Audi√®ncia Provincial d'Alacant ha pres la decisi√≥ per unanimitat, segons ha informat el Tribunal Superior de Just√≠cia de la Comunitat Valenciana.

Li van clavar un tornavís

La Fiscalia demanava per als dos 30 i 28 anys de pres√≥ pel delicte d'assassinat amb els agreujants d'aprofitament de les circumst√†ncies de lloc i temps, als que se suma el de parentiu en el cas de la dona.

Conchi i el seu marit es van citar el dia del succ√©s, el 20 d'agost, en l'aparcament de la platja per a anar a sopar a un bar al que havien anat en dos ocasions anteriors. Segons el relat del ministeri p√ļblic, els dos responsables es van abalan√ßar sobre la v√≠ctima, el van tirar a terra i li van clavar repetidament tornavisos fins a causar-li la mort.

Durant la seua declaraci√≥ davant el jurat, Conchi ha negat els fets i ha assegurat que havia trobat al seu marit en terra i este havia incriminat en els fets a un fill seu. ¬ęEl vaig vore en terra i va dir alguna cosa com 'el meu fill me la va clavar en el cor'¬Ľ, va relatar.

Apunta a una tercera persona

Segons el seu relat, es va despla√ßar a la platja amb el seu cuidador, perqu√® era el seu xofer, i en arribar a l'aparcament, este la va preparar per a traure-la del cotxe i se'n va anar al maleter a agarrar la seua cadira de rodes. Despr√©s d'aix√≤ va sentir al seu marit cridar i demanar ajuda, va eixir del cotxe com va poder i es va arrastrar fins all√≠: ¬ęCom vaig poder, em vaig impulsar. Anava com una gata¬Ľ.

En la seua declaraci√≥ va apuntar a una tercera persona que va pujar a un cotxe, per√≤ va explicar que no li va recon√©ixer la cara. ¬ęSomnie molt amb esta persona per a intentar descobrir qui era, per√≤ no ho s√©¬Ľ, va afegir.

Una agent de Policia que va acudir al lloc dels fets ha incriminat a la parella en l'agressi√≥. Segons Conchi, l'agent li deia que havien matat a la v√≠ctima per a agarrar els seus diners i l'asseguran√ßa de vida, encara que ella li ho va negar. ¬ęJo deia que no era cert, que jo s√†piga el meu marit no tenia asseguran√ßa de vida ni b√©ns de res¬Ľ, va explicar.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"10 detinguts per aprofitar-se sexualment d'una menor en l'Olleria" "Investigat per llogar un camp de taronges per a cultivar marihuana en la Safor"