Jutgen dos germans per intentar matar a tirs un home a València

Va començar el judici contra dos germans acusats d'intentar matar a trets un home que els devia diners en una plaça de València

Ahir va començar el judici contra dos germans acusats d'intentar matar a tirs a un home que els devia diners en una plaça de València.

Els processats van quedar amb la víctima el 8 de juny de 2020 a una plaça de València per reclamar un deute que la víctima no podia pagar a causa dels alts interessos. Quan es van trobar, un dels encausats va amenaçar de mort la víctima, va treure una pistola i va disparar a terra de forma intimidatòria.

A continuació va apuntar amb l'arma al capdavant del perjudicat, que va aconseguir apartar la pistola, de manera que l'encausat va disparar a l'aire. Posteriorment, va realitzar un tercer tret que va aconseguir a la víctima en una cama.

La Fiscalia manté que el germà de l'agressor, també processat en esta causa, coneixia les intencions de matar a l'home que els devia diners, va concertar el pla amb el seu germà i va anar al lloc per garantir l'èxit criminal i evitar la fugida de la víctima.

El fiscal demana per al principal acusat una pena de presó de 10 anys pels delictes d'homicidi en grau de temptativa i de tinença il·lícita d'armes. Pel seu germà sol·licita una pena de 7 anys de presó per l'intent d'homicidi.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen a un home per un delicte contra els drets dels treballadors a Picassent" "Un incendi a Losa del Obispo obliga a desallotjar un campament d'estiu amb 20 menors"