L'autor dels vídeos de la suposada violació de 'La Manada' admet haver gravat sexe en grup abans

El xic afirma que ho feia per a després tornar a vore-ho
'La Manada' | El Español

 

Un dels membres de 'La Manada', Antonio Manuel Guerrero Escudero, qui va gravar les imatges dels fets esdevinguts durant els sanfermins, ha declarat durant quasi 45 minuts davant la fiscal sobre el succeït la nit de la suposada violació.

  

  

L'acusat explica davant la fiscal, segons publica 'EL Español', que no era la primera ocasió que gravava relacions grupals. Assegura que altres vegades ja havia succeït així, les gravava, conservava els vídeos un temps per a vore'ls al costat dels seus amics que també havien participat, i ja després els eliminava. En esta ocasió, assegura el xic, no li va donar temps a esborrar els vídeos, ja que els havia conservat per a vore'ls més tard, tots junts, però van ser detinguts abans.

 

Segons l'acusat la jove volia practicar sexe amb ells

  

  

«Van seguir parlant i li van dir, però has de triar a un, però ella va respondre: 'perquè vaig a haver de triar a un?'. I li van dir, 'què vols amb els dos'. I ella va respondre: 'Jo puc amb els dos i amb els cinc'», és el que explica l'acusat.

  

Després d'açò assegura que la conversa es va posar més seriosa, i que va ser a partir d'eixe moment quan es van plantejar anar a algun lloc a mantindre relacions sexuals. «Just després d'eixe comentari, riem i ens mirem. I li vam dir nosaltres, tu no saps amb qui estàs parlant. I ella va dir, 'qui no ho sabeu sou vosaltres'. Estes paraules suposadament dites per la víctima són les que al·lega l'acusat que els van fer creure que era sexe el que la jove buscava amb ells.

  

L'acusat explica a més que ell ja s'havia trobat abans en situacions similars, encara que assegura que no amb tanta gent: «Exactament si li dic cinc amb una, no. Però tres amb una, sí. Quatre i dos, també. Eixe número de cinc amb una si era la primera vegada», assegura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!