L'emotiu comiat de Mercadona a Rosario, una dels seus treballadores veteranes recentment jubilada

«Esta empresa és capdavantera per alguna cosa, i és perquè la formem tots, tots treballant i tots a una», ha assegurat Rosario, carnissera des de fa 23 anys en el supermercat

La cadena de supermercats Mercadona està formada per una plantilla de treballadors de més de 80.000 persones. No obstant açò, ara en la companyia seran un menys. Una de les seues treballadores veteranes acaba de jubilar-se després de treballar per a Mercadona durant 23 anys. Es tracta de Rosario Rodes, una de les carnisseres del supermercat situat en la localitat de Santa Pola, a Alacant.

Rosario portava 23 anys treballant en este establiment des que va ser triada per a cobrir una vacant en la carnisseria, després que buscara treball perquè «em feia falta treballar». «Per a mi va ser un canvi molt gran, perquè treballar amb un sou fixe, un horari bé… Per a mi era molt generós allò», ha explicat sobre la seua experiència després d'entrar en l'empresa: «Esta empresa és capdavantera per alguna cosa, i és perquè la formem tots, tots treballant i tots a l'una».

Extraordinari tracte amb els clients i companys

La recentment jubilada també ha assegurat que durant estos 23 anys treballant en Mercadona s'ha sentit molt valorada, tant pels altres treballadors com pels clients. Així mateix, Rosario ha tingut una relació amb la clientela de Mercadona «extraordinària»: «És ja una relació molt de tu a tu, perquè són molts anys, quasi de família», igual que el tracte amb els seus companys. 

«L'últim dia no s m'oblidarà  en la vida», recorda Rosario comentant que tots els seus companys de treball es van quedar fins al tancament per a veure-la com ella tancava el supermercat eixedia: «Va ser un comiat molt bonic», ha reconegut, i afirmant que el millor d'haver treballat en Mercadona han sigut els seus companys: «Els meus companys per davant de tot» perquè «m'han tractat com un ser especial».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: L'incident de Belén Esteban que ha fet saltar totes les alarmes" "MÀXIMA ALERTA: El devastador tsunami que amenaça a Espanya sense que ningú faça res"