Laura Escanes confessa haver-se operat el llavi superior

Va admetre portar anys «amagant» la operació per «por» al que podrien dir
Laura Escanes confessa haver-se operat el llavi superior | Instagram @lauraescanes
 

L'èxit professional de Laura Escanes com a influecer l'ha portat a convertir-se en una de les referències espanyoles en el sector. La dona de Risto Mejide ha captivat pràcticament un milió de seguidors a Instagram, que segueixen, comenten i avaluen tots els gestos i decisions que comparteix.

Entre elles, una de les més debatudes en les últimes setmanes és la possibilitat que la jove model haja decidit passar-se pel quiròfan per fer-se algun tipus de retoc. Este dubte el va resoldre la mateixa Escanes, qui no va dubtar a compartir amb els seus fans la realitat sobre les sospites aixecades.

Laura Escanes, abans i després d'operar-se el llavi superior | Cedida

Es va retocar el llavi superior

Mitjançant el format 'Stories' d'Instagram, Laura Escanes va comentar «hi ha una cosa que mai he contestat i em pregunteu moltíssim». Va confessar ser conscient de les preguntes que li formulaven sobre les possibles cirurgies, cosa que fa anys que porta «amagant», per «por» als judicis que puga provocar.

No obstant això, era el moment d'explicar els motius pels quals ha «canviat, i molt». «Sempre he tingut el llavi de baix molt grassonet en comparació amb el llavi superior. I no és que tinguera complex, però sempre intentava posar morrets a les fotos per dissimular-ho. Ara ja els tinc igualats i, al meu semblar, molt naturals», admetia la influencer.

Reconeixent que, si observem fotos de l'abans i després, «es nota moltíssim», va assegurar que el treball realitzat pel «doctor Julián Bayón» va resultar tot l'eficaç que ella podia esperar. «El que porte és àcid hialurònic. Un procés lent, però molt cuidat», va detallar Escanes.

El nas de sempre

Una vegada confessat el seu retoc de llavis, Laura Escanes va voler resoldre els dubtes sorgits al voltant del seu nas. En este sentit, va recomanar als seus seguidors fixar-se que «en les fotos sempre posa amb el perfil 'bo', perquè crec que s'em veu un nas més bonic. Tots tenim els nostres trucs».

  

  

No m'he operat el nas. El continue tenint grandet

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Les 5 novetats de Mercadona per menys de 2 euros que estan arrasant" "Claudio, el futbolista que va quedar paraplègic després de ser apunyalat: «Mare, tornaré a fer gols»"