Lírico, de Violadores del Verso, de la presó a l'hospital per a fer-li proves mentals en Castelló

Ha enviat a l'hospital a dos persones des d'agost com a conseqüència de brutals pallisses
David Gilaberte quan formava part de 'Violadores del Verso'  | València Diari

 

El cantant David Gilaberte, que havia format part de 'Violadores del Verso com a vocalista i que està tancat en la presó de Castelló des de principis d'agost, ha eixit recentment de la cel·la per a fer-se proves de salut mental i determinar si pot patir algun trastorn. Segons pareix, les sospites venen determinades pel caràcter violent que l'ha fet agredir a dos persones des que està internat i a una altra a qui va deixar inconscient i que va fer que el tancaren.

Tal com ha avançat 'Mediterráneo', el conegut com a 'Lírico', exvocalista del grup de rap 'Violadores del Verso' s'havia establit feia un temps en Alcalà de Xivert. Allí va pegar a una xica de 27 anys, coneguda seua, fins a deixar-la inconscient prop de casa de Gilaberte. La xica va haver d'ingressar en l'UCI de l'Hospital General i ell va ser tancat en la presó per ordre judicial.

Una volta tancat, cinc dies va tardar en protagnitzar el primer incident, quan va començar a pegar al seu company de cel·la –que la presó havia posat com a pres de confiança, en cas d'un possible intent de suïcidi– mentres estaven mirant la televisió i acabava d'eixir el cas de la seua detenció. Però, després d'esta primera baralla, encara va agredir al seu segon company de cel·la. Quan els guàrdies van sentir crits, van vore que Gilaberte estava pegant-li colps al cap a l'altre intern, que va haver de ser hospitalitzat.

Proves mentals per a determinar què li passa

Des d'esta tercera agressió, la segona dins de la presó, 'Lírico' havia estat en una cel·la d'aïllament. Però ara, l'excantant de 42 anys originari de Saragossa, ha sigut tret de la presó per a que els servicis mèdics de l'hospital puguen descobrir si té alguna classe de patologia mental sense diagnosticar. De fet, en el mòdul d'infermeria de la presó se l'havia començat aplicar algun tractament ja i ara caldrà esperar per a vore si és una malaltia el que li provoca eixos estats de violència.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Natàlia Presencia la mare del torero Jordi Pérez, de Carlet, en l'AP-7" "Mor el conductor d'un escúter elèctric envestit per un cotxe en Alacant"