Investiguen a un xic per llogar un camp de taronges per a cultivar marihuana en la comarca de la Safor

Entre totes les plantes hi ha un total de 80 quilos d'esta droga
Un home havia arrendat estes parcel·les de manera legal | Pixabay

Agents de la Guàrdia Civil han investigat a una persona que presumptament va llogar un camp de tarongers en les localitats de Castellonet de la Conquesta i Almiserà, en la comarca de la Safor (València), i va cultivar en estos terrenys una plantació de marihuana.

L'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Gandia, en la mateixa comarca, va detectar el 27 de setembre una plantació de marihuana a l'aire lliure, dissimulada entre els tarongers. Es trobava situada en dos parcel·les annexes que formen part de la mateixa explotació agrícola, una d'elles en el terme municipal de Castellonet de la Conquesta i l'altra en el terme municipal de Almiserà.

Pel que pareix, un home havia arrendat estes parcel·les de manera legal amb l'excusa d'explotar els tarongers i es va valdre d'estos arbres per a ocultar una plantació de marihuana.

Les plantes sumen 80 quilos de droga

Després de detectar la plantació, l'Equip Roca va fer gestions i va descobrir que un jove resident en la localitat d'Oliva, en la mateixa comarca, havia arrendat els camps.

Els guàrdies civils van comprovar que algunes de les plantes de marihuana medien més de 2'5 metres. Després del seu triturat i envasat per a posar-les a la disposició dels servicis de Sanitat, van donar un pes de 80 quilos.

Per estos fets s'ha procedit a la investigació d'un xic de 35 anys per un delicte contra la salut pública. Les diligències han passat a disposició dels Jutjats de Gandia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta cremar una tenda de campanya en la que vivia una parella en València" "Incendi forestal en Oliva que podria afectar a la població"