L'ocupació turística en el litoral de la Comunitat superarà el 70% en el pont de desembre

Les prediccions turístiques a la Comunitat són molt positives i destaquen les zones del litoral de la Comunitat Valenciana en este Pont de la Constitució

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha avançat este dilluns que la previsió és que els allotjaments turístics del litoral de la Comunitat Valenciana superen el 70% d'ocupació mitjana durant el Pont de la Constitució. Així consta en els resultats de l'enquesta realitzada per la Agència Valenciana del Turisme (AVT) a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. Per a Colomer, el fet de caure en dimecres la festivitat de la Constitució i en divendres la de la Inmaculada "ha animat les escapades entre els turistes, sobretot dels propis ciutadans de la Comunitat, que és el nostre principal mercat". De fet, ha destacat que a Benidorm , per exemple, s'espera que es cobrisquen el 85% de les places.


"Estes previsions ratifiquen la tendència d'este exercici, que està aconseguint superar els bons resultats obtinguts durant el passat any gràcies a l'esforç del sector", ha puntualitzat per a incidir que "no hem de deixar-nos portar per les xifres, sinó que hem de continuar treballant per a aconseguir la desestacionalització i incrementar l'activitat turística".

 

D'altra banda, la Agència Valenciana del Turisme estima que per a la ciutat de València l'ocupació siga del 74,7% (un 22% superior a les previsions de 2016%), mentre que per al litoral de la zona de València, sense incloure la capital, estima una ocupació propera al 50% (un 6% més que en 2016).

 

Quant a la zona de Castelló, estima una ocupació mitjana del 69,8%, la qual cosa suposa un 39,8% més que les previsions per al mateix pont del passat any. D'altra banda, per al litoral d'Alacant, sense incloure Benidorm, preveu una ocupació superior al 56%. El responsable de Turisme ha assenyalat que les dades del sondeig elaborat per l'AVT posen de manifest "la fidelitat del turista que visita la nostra destinació", al mateix temps que ha assenyalat que estes previsions "ens han d'animar per a seguir treballant en la desestacionalització del turisme a la Comunitat".

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!