L'onada de fred a la Comunitat només ha fet que començar

Per a demà s'esperen gelades en gran part de l'interior

Tal com ha publicat este periòdic, l'hivern ja s'ha instal·lat de manera definitiva a les terres valencianes i durant els pròxims dies una onada de fred estarà present. Però, segons l'última predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) el pitjor d'esta onada encara no ha arribat. Així, les temperatures mínimes en la Comunitat han deixat esta nit registres com els 3 graus baix zero en Utiel, els dos graus en Castellfort o els zero graus en Pinos. En general, les temperatures mínimes no han canviat respecte a la jornada anterior en la província de Castelló, excepte en la localitat de Castelló on han pujat lleugerament i han arribat els set graus. 

En la província de València, el mercuri ha baixat lleugerament menys en la capital i en Manises on han pujat un o dos graus i han arribat als sis graus en la capital i als quatre en Manises. Quant a la província d'Alacant, ha hagut un lleuger ascens de les mínimes a Xàbia que han aconseguit els sis graus i en la capital cinc graus.

Previsió per el diumenge i el dilluns

El cel seran clars per a demà a la Comunitat en una jornada en la qual s'esperen gelades en gran part de l'interior, sobretot en zones altes i ratxes de vent del nord-oest molt forts en l'interior nord de Castelló a primeres hores, encara que disminuirà al llarg del dia. 


Per tant, segons Aemet, demà les temperatures mínimes no canviaran i seran baixes en l'interior de la meitat sud de la Comunitat i les màximes experimentaran ascens locals en la meitat nord. El dilluns el cel estarà un poc clars i les temperatures en general patiran pocs canvis i seguiran molt baixes. S'esperen gelades en gran part de l'interior.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"María Teresa Campos, retinguda per la policia en arribar als Estats Units" "Esta matinada: Una nova agressió masclista porta a una valenciana a l'hospital"