ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

La Loteria Nacional reparteix el primer premi a València i Manises

El número guanyador és el 20.484, que té un premi per sèrie de 300.000 euros.
El sorteig d'aquest dijous ha repartit premis a València i Manises | Cedida
 

El sorteig d'aquest dijous de la Loteria Nacional ha repartit el primer premi a la Comunitat. Les localitats agraciades han sigut València i Manises (L'Horta), on s'han venut dècims del número guanyador, 20.484, el qual té un premi per sèrie de 300.000 euros. La sort s'ha repartit a l'administració del Carrer Humanista Mariner número 16 de València i a la del carrer Ribarroja número 3 de Manises.

Els reintegraments del sorteig d'aquest dijous han sigut el 4, el 6 i el 9. Pel que fa al segon premi, ha recaigut en el número 82.777. Aquest segon premi compta amb 60.000 euros per sèrie.

El primer premi d'aquest 17 de gener també ha sigut repartit a les localitats d'Avilés, Valladolid, Cuenca, a Alameda, Gaucín i Valle de Abdalajís (Màlaga), a la mateixa ciutat de Màlaga, i a El Sauzal (Tenerife).

Segon premi de la Loteria Nacional el passat dissabte

Fa menys d'una setmana la sort somreia a la Comunitat. El segon premi del sorteig de la Loteria Nacional del dissabte 12 de gener va caure a València. El número afortunat amb aquest premi era el 55.778, que es va vendre a l'administració situada a València en el número 11 del carrer En Joan d'Àustria. El premi, dotat amb 250.000 euros a la sèrie, a banda de València també es va vendre a Lleida, Almería, Las Palmas, Madrid, Cadis, Navarra, Santa Cruz de Tenerife i Biscaia.

La sort més milionària va ser per al número 71.109, dotat amb el primer premi del sorteig, amb un premi especial de 15.000.000 d'euros i el primer premi amb 1.300.000 euros a la sèrie. L'especial va ser per a la fracció 3 de la sèrie 1. Els reintegraments van recaure en els números 9, 7 i 5.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!