Una mare s'enfronta a un puma per a salvar al seu fill de 5 anys

La seua mare, en veure-ho, no va dubtar a abalançar-se sobre l'animal i va començar a donar-li punyades

L'amor d'una mare feia el seu fill i l'instint maternal per a protegir-li és tan fort que poden arribar a donar-se situacions del tot increïbles i difícilment concebibles fins que ocorren. És el cas d'una heróica gesta que ha tingut lloc en Californa, on una mamà no ha dubtat a barallar amb un puma amb l'objectiu de salvar al seu fill.

Protagonista de molts titulars als Estats Units estos dies, la mare ha protagonitzat una epopeia que no oblidarà mai. Un puma va intentar atacar i arrossegar al seu fill de 5 anys, i la dona no va dubtar a colpejar i fins a donar diverses punyades a l'animal!La mamà, una heroïna als Estats Units

 

El Departament de Pesca i Vida Silvestre de Califòrnia va fer saber, a través d'un comunicat dijous passat, que un puma va atacar a un xiquet xicotet, arrossegant-li diversos metres abans que la seua mare isquera en la seua ajuda, encarant-se amb molt de valor amb l'animal i aconseguint salvar així la vida del seu fill.

Patrick Foy, portaveu del Departament de Pesca i Vida Silvestre de Califòrnia, va explicar en declaracions als mitjans de comunicació estatunidencs que la dona "va eixir corrent de la casa i va començar a colpejar al puma amb les seues pròpies mans. El vertader heroi d'esta història és la seua mare perquè, sens dubte, va salvar la vida del seu fill".

El xiquet es recupera a l'hospital

 

El xiquet de 5 anys va patir ferides durant la trobada amb l'animal, perquè el puma té molta força. Després de l'ocorregut, el xicotet va ser traslladat immediatament a un hospital a Los Angeles per lesions al cap i el tors durant l'atac provocat pel felí.

Poc després dels fets, els agents de policia van ser a la casa de la família i allí es van trobar amb el puma, que van qualificar "d'agressiu". En veure-ho allí, els agents van optar per matar-ho i van al·legar que "creien que probablement era el puma atacant i que van optar per matar-lo per a protegir la seguretat pública".

"Els científics forenses de vida silvestre van analitzar mostres de davall de les arpes del cadàver del puma sospitós, i van trobar rastres aïllats de teixit humà i sang amb un perfil d'ADN que coincidia amb la jove víctima", va assegurar el departament.

"Els resultats van ser concloents que va ser el puma atacant el que va rebre un tret de l'oficial de vida silvestre en l'escena", assegura el comunicat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per abandonar a la seua filla de dos anys a Gandia" "Moren dos senderistes després de caure's per un vessant"